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https://doi.org/10.21256/zhaw-1861
Publication type: | Contribution to magazine or newspaper |
Title: | Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts? |
Authors: | Bongartz, Annette Cezanne, Marie-Louise |
DOI: | 10.21256/zhaw-1861 |
Published in: | Lebensmittel-Technologie |
Volume(Issue): | 3 |
Issue Date: | 15-Mar-2011 |
Publisher / Ed. Institution: | Binkert Medien |
ISSN: | 0256-6575 |
Language: | German |
Subjects: | Preference mapping; Joghurt; Sensorik; Bio |
Subject (DDC): | 664: Food technology |
Abstract: | Ziel und Zweck des EU-Forschungsprojekts Ecropolis ist es, dem Geschmack von Biolebensmitteln mit wissenschaftlichen Methoden auf den Grund zu gehen - so zum Beispiel bei Schweizer Erdbeerjoghurts. |
URI: | https://digitalcollection.zhaw.ch/handle/11475/4253 |
Fulltext version: | Published version |
License (according to publishing contract): | Licence according to publishing contract |
Departement: | Life Sciences and Facility Management |
Organisational Unit: | Institute of Food and Beverage Innovation (ILGI) |
Appears in collections: | Publikationen Life Sciences und Facility Management |
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File | Description | Size | Format | |
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Bongartz, A., & Cezanne, M.-L. (2011). Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts? Lebensmittel-Technologie, 3. https://doi.org/10.21256/zhaw-1861
Bongartz, A. and Cezanne, M.-L. (2011) ‘Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts?’, Lebensmittel-Technologie, 3. Available at: https://doi.org/10.21256/zhaw-1861.
A. Bongartz and M.-L. Cezanne, “Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts?,” Lebensmittel-Technologie, vol. 3, Mar. 2011, doi: 10.21256/zhaw-1861.
BONGARTZ, Annette und Marie-Louise CEZANNE, 2011. Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts? Lebensmittel-Technologie. 15 März 2011. Bd. 3. DOI 10.21256/zhaw-1861
Bongartz, Annette, and Marie-Louise Cezanne. 2011. “Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts?” Lebensmittel-Technologie 3 (March). https://doi.org/10.21256/zhaw-1861.
Bongartz, Annette, and Marie-Louise Cezanne. “Wie beliebt sind Bio-Erdbeer-Joghurts?” Lebensmittel-Technologie, vol. 3, Mar. 2011, https://doi.org/10.21256/zhaw-1861.
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